We hebben een hele rustige week gehad. Saai hè. Maar na de hectiek en mentale en fysieke strubbelingen van vorige week was dat heel fijn!

Maandag | picknick bij het strand

Maandag zijn we naar het strand gereden. Joost en Madieke hadden zondag een stukje gefietst en waren bij een soort duin aangekomen. Het leek ze leuk om daar te picknicken en te wandelen.

Het idee was top, maar het was bewolkt (=koud) en ik had enorm veel pijn in m’n rug (=kak), dus na een snelle picknick zijn we weer terug naar het huis gegaan.

wandelen met honden

Weer met de honden op pad en ik was in een jolige bui

Het klaarde ’s middags gelukkig op! Eigenlijk is het hier de hele week lekker weer geweest 🙂 ’s Nachts is het wel heel koud en als we ’s ochtends en aan het eind van de middag gaan lopen met de honden moeten ook echt wel de lange broek en trui aan. Maar zo tussen 10 en 4 is het heerlijk lente weer!

Dinsdag | opnieuw naar dokter Barry

Ik ben voor de tweede keer naar dokter Barry geweest. Hij ging me weer aan alle kanten kraken. De pijn was al minder dan vorige week, nu dus hopen dat het opnieuw zou helpen. Ik kan alvast het goede nieuws verklappen: het gaat veel beter met m’n rug!

Iedere ochtend en aan het eind van de middag maken we een wandeling met de honden. Aangezien ik geen foto heb van dokter Barry, maar wel 88 miljoen foto’s van het wandelen, hier een foto van het lopen met de honden:

wandelen met honden

En we gingen weer wandelen!

Woensdag | relaxed dagje

Deze dag was echt super rustig en verliep zoals heel wat dagen verlopen. We wandelen iedere ochtend met de honden, daarna gaan we ontbijten en spelen met Roan. Dan doet Roan een dutje, we gaan daarna lunchen, waarna we weer spelen met Roan. Zo rond half 4 gaan Joost en Madieke koken, daarna wandelen we weer met de honden, we gaan eten en Roan gaat weer naar bed.

Rond half 11 ’s avonds gaan Joost en Madieke nog een keer kort naar buiten met de honden. Ik lig dan in bed te lezen.

wandelen met honden

We verzamelen de honden om te vertrekken voor de wandeling

Als Roan slaapt, werken Joost en ik. Madieke leest dikke, ingewikkelde boeken over yoga-anatomie en verder genieten we van het mooie weer.

Donderdag | Madieke naar dokter Barry

’s Ochtends is Madieke naar dokter Barry gegaan. Ze had al een tijdje last van d’r rug (familiekwaaltje?) en nadat ze dinsdag mee was geweest met mijn afspraak, wilde ze het zelf ook proberen.

Het heeft ook haar goed geholpen, dus misschien is het echt een wonder dokter! 😉

Verder liep de dag zoals beschreven bij de woensdag.

wandelen met honden

Jaja, we zijn weer aan het wandelen met de honden

Vrijdag | Roan jarig!

We hebben het dan wel niet uitgebreid gevierd, we stonden er natuurlijk wel bij stil. Wat vliegt een jaar toch voorbij! En Madieke had een cadeautje voor Roan 🙂

Roan is zo blij met z'n cadeautje!

Roan is zo blij met z’n cadeautje!

De dag verliep verder zoals beschreven bij de woensdag.

En Roan vindt het wandelen zo leuk!

wandelen met honden

Roan heeft het naar z’n zin in de drager

Zaterdag | weer een rustig dagje

Zie woensdag 😉 Heb ik al gezegd dat dit een saaie week was?

wandelen met honden

Even uitrusten na het wandelen

Zondag | op repeat

Ik kan nu wel hele wilde verhalen vertellen over onze enorm spannende avonturen… Maar ik verwacht dat deze dag net zo verloopt als gister. Zie woensdag dus, of donderdag, of vrijdag… Je snapt het wel.

Fijne zondag!