Wat een week hebben wij gehad! Als een rollercoaster: druk en gezellig, maar ook met vlagen rustig en gemoedelijk. Tijd voor een weekverslag!

Maandag | sleuteloverdracht & bezoek

’s Ochtends hadden we ons bijna verslapen voor de sleuteloverdracht. We zetten nooit een wekker, want Roan is toch wel rond 7 uur à half 8 wakker. Niet dus… Joost schrok wakker rond kwart over 8, waarna Roan en ik pas ontwaakten uit een heerlijke diepe slaap. Oeps.
Gelukkig waren we net op tijd en de overdracht verliep zonder problemen!

weekverslag

’s Middags kwamen de ouders van Joost op bezoek. We hebben ze een rondleiding door de caravan gegeven (tja, daar waren we zo mee klaar natuurlijk), daarna hebben we gewandeld door Hitland en wat gegeten bij restaurant Perron (appeltaart jammieee).

Dinsdag | Joost naar z’n werk

Joost moest dinsdag weer werken. Het is hem zowaar gelukt om zonder modderspetters op z’n nette pantalon en schoenen aan te komen op z’n werk.

Roan en ik hebben de dag doorgebracht bij mijn ouders thuis. Ook ik moest gewoon werken natuurlijk.

Woensdag | ceebee & voortent afbreken

’s Ochtends ben ik met Roan naar het ceebee geweest. Voorlopig is dit de laatste keer en hij kreeg alvast zijn elf maanden vaccinatie. Het ligt er aan hoe lang we in het buitenland blijven, maar voor zijn volgende prikjes kunnen we ook in ieder groot Europees ziekenhuis terecht. De GroeiGids en zijn vaccinatiekaarten gaan dus gewoon mee in de caravan.

Weekverslag

En weg is de voortent!

Joost heeft na z’n werk alvast de voortent afgebroken. Aangezien we dat ding toch niet gebruiken – het is één groot moeras op de camping – leek het ons handig om dit nu al te doen in plaats van op de vertrekdag. Hij kreeg hulp van mijn vader, terwijl m’n moeder en ik voor het eten en Roan zorgden. Lekkere cliché verdeling hè 😉

Donderdag | bij vriendinnetje op bezoek

Joost moest weer gewoon naar kantoor en ik ben ’s ochtends bij een vriendinnetje en haar baby langsgeweest. Roan en haar baby konden lekker spelen, terwijl wij bijkletsten.

Twee baby's en twee konijnen!

Twee baby’s en twee konijnen!

’s Middags moest ik nog even werken.

Vrijdag | laatste keer naar kantoor

Joost en ik moesten allebei naar kantoor, voor de laatste keer. Roan bleef de hele dag bij mijn ouders. Ik moest een collegaatje inwerken die mijn taken overneemt. Dat inwerken was vooral heel gezellig 🙂

’s Avonds hebben we – net als de andere dagen – bij mijn ouders gegeten. Zo fijn dat we daar de hele week terechtkonden!

Zaterdag | vertrekken!

Gisterochtend hebben we de auto en caravan klaargemaakt voor vertrek. We moesten wat schuiven met spullen in verband met het gewicht van de caravan en de fietsen moesten op het dak van de Skoda. Voor de zekerheid zijn we de caravan nog een keer gaan wegen. Alles was gelukkig in orde, dus we konden vertrekken!

weekverslag

Onze caravan moest met een shovel uit de modder getrokken worden…

’s Middags zijn we vertrokken!

We hebben 180 kilometer gereden en hebben onze caravan neergezet op camping Groeneveld in Bachte-Maria-Leerne, vlak onder Gent. We lopen dus niet helemaal op schema, maar daar hadden we ons al op ingesteld. We wilden liever rustig vertrekken en dan wat minder ver rijden. De kop is er in ieder geval af!

Zondag | doorrijden naar midden Frankrijk

Vandaag rijden we door. En door. En door. Geen hele boeiende dag dus, maar ook kilometers vreten hoort er bij, anders komen we nooit in de Algarve aan 😉