Zo schiet het op zeg! ’s Ochtends is de boel zo ingepakt en hoppa, doortuffen met 90 km per uur en we zitten in een zucht en een scheet in Frankrijk. Om precies te zijn op een camping in Bernay, ter hoogte van Parijs.

Oke, het ging niet helemaal in een zucht en een scheet 😉

Zaterdag waren we veel later vertrokken dan gepland. Niet zo erg, want we hoefden maar een klein stukje. Maar ook dat kleine stukje duurde natuurlijk weer veel langer dan we hadden verwacht.

Onderweg waren we nog even gestopt voor Roan z’n flesje, waarna we rond half 7 op een camping vlak onder Gent aankwamen.

IMG_20150926_163050

We hebben ongeveer een halve seconde overwogen om friet te halen – de madame van de camping kwam ons meteen vertellen dat er friet te koop was om de hoek – maar we hebben keurig gekookt en Roan worteltjes, aardappelen en doperwten voorgeschoteld.

Tip: geef een baby die graag zelf eet nooit, maar dan ook nooit, doperwtjes te eten IN een caravan…

Door het late eten ging Roan op een lekker mediterraans tijdstip slapen.

Maar uitslapen, dat zat er niet in, want zondagochtend om 6 uur sharp begon hij al te piepen. Omdat de camping bomvol stond, voelde ik me daar wel ongemakkelijk bij. Maar ja, daar zal ik aan moeten wennen, want het zal Roan een zorg zijn als de halve camping van zijn gepiep wakker wordt…

Na een flinke kop koffie (lees: een stuk of 4) was ook Joost wakker genoeg om de boel in te laden. Dit duurde uiteraard ook weer langer dan verwacht, waardoor we halverwege de dag al wel doorkregen dat we beter ons schema volledig los konden laten.

het ziet er misschien heerlijk uit zo'n picknick langs de weg maar allememaggies wat was het koud zeg!

Het ziet er misschien heerlijk uit zo’n picknick langs de weg maar allememaggies wat was het koud zeg!

Om 16u besloten we een camping in de buurt te zoeken. We waren nog 60 kilometer van camping C uit het schema vandaan, maar we wilden dit keer wel op tijd eten. Ik voelde me helemaal in m’n element met de ANWB campinggids op schoot (nog bedankt collega’s van Joost, geweldig cadeau!).

Frankrijk

Na een kwartiertje rijden kwamen we aan bij camping municipal in Bernay. Op één klein koepeltentje na is de hele camping leeg.

We gaan maandagochtend weer vroeg verder rijden.

Roan zal wel vroeg wakker worden, want hij heeft zondag bijna de volledige rit in de auto geslapen 😮

We proberen wel een beetje het schema te volgen, maar grote kans dat we toch ergens anders uitkomen. We gaan het zien!