Ik ben bang voor vogels. En niet zo’n beetje, maar echt panisch. In de brugklas heb ik tijdens het fietsen een vogel tegen m’n snufferd gehad en sindsdien duik ik weg (lees: achter Joost) als er ergens in een straal van tien meter om mij heen een vogel (of duif aaaaaaah @#$% beesten) opvliegt.

Nietsvermoedend zat ik in de voortent te typen toen het noodlot toesloeg…

Twee vogels (ja, maar liefst twee van die units) waren van onder de caravan zo de voortent in gevlogen! Roan lag te slapen en ondanks de primaire reactie om het keihard op een gillen te zetten, siste ik semi-fluisterend: JOOOOOOOOOST.

Blijkbaar waren de vogels inmiddels de caravan ingevlogen, maar daar zag ik niks van, want ik zat er zo bij:

vogels in de caravan

Aaaaaaah ik haat vogels!

En wat doet Joost? In plaats van die mormeltjes naar buiten gooien, pakt ‘ie z’n camera erbij! 😮

Eentje was direct via het dakraam naar buiten gevlogen, maar de andere heeft Joost nog op de foto gekregen:

vogels in de caravan

Ach, het is zo op de foto best een mooi beestje…

Oké, ik moet toegeven, zo op de foto is het best een schattig vogeltje.

En natuurlijk waren die beestjes banger voor mij dan ik voor hen. Maar toch, ik ben me het leplazerus geschrokken en ik wil nooit, nee echt nooit meer zo’n beest in m’n voortent en caravan zien!

Niks missen van onze avonturen?
Volg mij!

Facebook | nieuwsbrief | Instagram | YouTube