We doen het heel rustig aan. Geen gehaast ’s ochtends – vooral Joost is erg gehecht aan z’n wakkerwordenritueel met heel veel koffie – en we vertrekken zo rond de middag voor de eerste kilometers.

We vertrekken

Grote kans dat we Amiens niet gaan halen (zie hier ons ‘schema’), maar we hebben een plekje gereserveerd op een camping vlak onder Gent. Daar kunnen we sowieso terecht en ik denk dat dat een perfecte afstand is voor vandaag.

Alles kost nou eenmaal meer tijd met een caravan en baby!

Het aankoppelen, afkoppelen en rijden met een caravan (god wat gaat dat traag), onderweg stoppen voor fles, boterham of fruithap, mijn rug strekken en vanavond zelf koken in plaats van aanschuiven bij mijn ouders. We go with the flow en we komen er vanzelf wel 🙂

Nog een kleine huishoudelijke mededeling

We gaan een hele leuke, maar ook drukke periode vol nieuwe indrukken tegemoet. Als er een paar dagen geen blogje online komt of een keer de nieuwsbrief niet in je mailbox verschijnt, maak je dan geen zorgen, dan zijn we waarschijnlijk te druk met genieten van al het moois dat we onderweg tegenkomen (of ik ben te lui om op zoek te gaan naar wifi, dat kan ook…).

Nou, doei! 🙂