Doorgeefstokjes! I like it! Ik kreeg de Sunshine Award van Dora van Sleeping in clean sheets. Dank hiervoor!

De spelregels zijn als volgt:

  1. Post het logo van de Award (ik neem net als enkele voorgangers het logo over dat Kathleen heeft gemaakt).
  2. Link naar de blogger die jou heeft genomineerd.
  3. Deel 7 willekeurige weetjes over jezelf.
  4. Nomineer 15 andere bloggers en link ze in je blogbericht.
  5. Laat de genomineerde bloggers weten dat je ze genomineerd hebt.

Sunshine Award

Oké dan, 7 willekeurige weetjes over mij

1. Ik ben niet fotogeniek. Nu vriendlief iedere week een foto van mij en mijn groeiende buik maakt, valt het wel erg op: ik sta op geen enkele foto normaal.

2. Ik heb slechte ogen: rechts heb ik -5 en links -7. Ik wissel lenzen en bril af, maar heb een voorkeur voor m’n lenzen. Mijn hoofd straalt namelijk veel warmte af, waardoor m’n bril steeds beslaat of van m’n neus glijdt. Onhandig.

3. Drie jaar geleden studeerde ik af, was ik single en woonde ik in een soort anti-kraakflat in Rotterdam. Inmiddels ben ik getrouwd, sta ik op het punt om een baby de wereld in te werpen en woon ik in een über burgerlijke wijk in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het kan snel gaan.

4. Ik probeer altijd open minded en onbevooroordeeld over anderen te denken, maar ook ik ben menselijk en betrap mezelf regelmatig op vooroordelen of hokjes denken. Shame on me!

5. Afgelopen twee jaar zijn vriendlief en ik gaan backpacken in Cuba en Kaapverdië. Geweldige vakanties, vol met lange hikes en van hot naar her reizen! Afgelopen jaar hebben we een easy zonvakantie gehad op Curaçao met als excuus dat ik zwanger ben en dus niet veel kan doen. Maar om eerlijk te zijn was het zó relaxed dat ik eigenlijk wel vaker een chillvakantie wil, ook als ik niet zwanger ben 🙂

6. Ik kan ab-so-luut niet tegen m’n verlies.

7. Mijn naam komt van een liedje van Frank Zappa over een Eskimo-jongetje. Peekeboo! The deadly yellow snow, from right there where the huskies go!

Poehee, 15 (!) bloggers nomineren

Dat is een hele klus! Ik kom dan ook maar tot 10… Overigens in willekeurige volgorde, het zijn allemaal juweeltjes! Ik ga deze bloggers zo even een berichtje sturen.

Ben van Blogtrommel

Rosalinde van Passie voor Schrijven

Roeftan Jalon

Lieke van Be Blissed

Dennis van Ysporten

Inge van Inge Leest

Lisanne van Lisanne Leeft

Sylvia Kuijsten

Annelies van Boekboetiek

Sue van Boekenz