Online Vindbaarheid voor Mompreneurs

Hoger in Google en méér bezoekers

Succesvol online ondernemen met een continue stroom aan bezoekers via Google

Je bent nu een tijdje bezig met je online onderneming…

Natuurlijk wist je dat opstarten tijd kost en dat het even duurt voor je bezoekers aantrekt en inkomsten genereert. Maar zo lang?!

Ondertussen werk je hard door aan je website en onderneming. Je schrijft blogs, promoot je business op social media en gaat zelfs netwerkborrels af (terwijl je die verschrikkelijk vindt).

Je raakt met de dag gefrustreerder en je vraagt je af of je niet iets verkeerds doet. Het voelt als schieten met losse flodders terwijl je zo graag een duidelijke strategie wilt hebben, zodat je stap voor stap gericht aan je doelstellingen kunt werken.

Herken je dit?

 • Je werkt ontzettend hard aan je online onderneming, maar het lukt je niet om meer bezoekers te krijgen
 • Je weet dat je goede blogs schrijft maar bijna niemand leest ze
 • Je voegt wekelijks, soms wel meerdere keren per week, nieuwe blogs toe, maar je pageviews stijgen nauwelijks
 • Je gebruikt keywords waar veel op gezocht wordt, maar toch kom je niet op die eerste pagina in de zoekresultaten
 • Je hebt een paar blogs die veel bezoekers krijgen, maar je weet niet hoe je dat succes kunt herhalen

Waar blijven die bezoekers nou?!

Het kan anders, écht.

Flexibel werken op jouw voorwaarden

Je bent begonnen met ondernemen omdat je droomt van een leven in vrijheid. Je wilt flexibel werken op je eigen voorwaarden, zodat je …

 • thuis kunt zijn om voor je kinderen te zorgen
 • de vrijheid hebt om te reizen
 • financieel onafhankelijk bent van je partner
 • je kennis en ervaring inzet om anderen te helpen
 • voelt dat je bijdraagt aan de samenleving

Het lukt alleen niet om bezoekers naar je website te trekken…

Alleen als je een blog op social media plaatst, ontvang je een handjevol bezoekers. Die blijken echter niet geïnteresseerd te zijn in je aanbod.

Wat nu?

Hoe zou jouw leven eruit zien als je iedere dag op de automatische piloot oprecht geïnteresseerde bezoekers op je website ontvangt?

Stel je eens voor dat je ideale klant in Google zoekt naar informatie over haar probleem. Jouw website staat bovenaan in Google en natuurlijk klikt die bezoeker door.

Jij biedt precies de oplossing aan waar je ideale klant naar op zoek is. Deze bezoeker is oprecht geïnteresseerd in wat jij te bieden hebt en je hebt er een klant bij.

Dit proces herhaalt zich automatisch, opnieuw en opnieuw…

Terwijl jij je bezighoudt met dat wat je leuk vindt, blijven de geïnteresseerde bezoekers binnenstromen. 

Dag in, dag uit. En het aantal neemt ook nog eens toe!

Wat zou dat voor jou en je online onderneming betekenen?

 

Hi, ik ben Nanouk

Online ondernemer, SEO expert en moeder van twee über schattige kinderen.

Na de geboorte van de oudste had ik erge last van bekkeninstabiliteit, waardoor ik niet kon terugkeren naar mijn kantoorbaan. Daar was ik stiekem wel blij mee, want ik zag er enorm tegenop om Roan naar de opvang en oppas te brengen. Het was dus een geluk bij een ongeluk.

Ik ging als freelancer vanuit huis werken en deze ervaring zorgde voor een wervelstorm aan veranderingen in ons huishouden:

We verkochten ons huis en gingen fulltime door Europa reizen. Eerst met een caravan en later met een camperbus. Ondertussen werkte ik vanuit mijn online onderneming.

De beginfase van het online ondernemen ging niet zonder slag of stoot. Ik was enorm gefrustreerd: waarom heb ik geen bezoekers op mijn website?!

Na veel trial en error, zelfstudie en talloze probeersels kwam daar eindelijk mijn aha-moment. Ik ontdekte de kracht van SEO en vanaf dat moment bleef het aantal bezoekers dat mijn website via Google vond alleen maar stijgen.

Met het toepassen van de juiste SEO-technieken steeg mijn website in de Google ranking. En terwijl ik met mijn kinderen op het strand zat, stroomden de bezoekers binnen.

Inmiddels zijn we een hele tijd verder en help ik als freelancer kleine ondernemers en grote bedrijven met het optimaliseren van hun website.

Maar mijn hart ligt bij moeders met een online onderneming. Ik weet namelijk als geen ander hoe het is om te snakken naar vrijheid, naar flexibel werken en op je eigen voorwaarden ondernemen, zodat je er altijd kunt zijn voor je kinderen.

Omdat je graag de regie houdt over je content en omdat de gemiddelde online ondernemer geen budget heeft om langdurig een SEO expert in te huren, ontstond het idee voor mijn programma: Online Vindbaarheid voor Mompreneurs.

Hoe ziet het programma eruit?

Op mijn niche reisblog krijg ik gemiddeld 250 unieke bezoekers PER DAG via Google.

Daar bovenop komen nog de bezoekers via andere kanalen zoals social media, e-mailmarketing en Pinterest.

Hoe zou jouw leven eruit zien als je iedere dag zoveel bezoekers op je site krijgt?

Wat je strategie ook is, je kunt pas geld verdienen met je online onderneming als je relevante en oprecht geïnteresseerde bezoekers naar je website trekt. Dat kan met Google!

In mijn programma Online Vindbaarheid voor Mompreneurs leer je:

 • de basis van SEO;
 • hoe je de meest effectieve SEO-technieken toepast op jouw website;
 • en hoe je een langetermijnstrategie opzet waarmee je daadwerkelijk je doelstellingen gaat behalen.

Aan de hand van duidelijke, hapklare brokjes leg ik je uit hoe je de beste SEO technieken op je website kunt toepassen. Ik ga verder dan alleen de theorie; ik zet je direct aan het werk zodat je website na de eerste week al SEO-proof is.

Dan nemen we je content door, maken we een strategisch contentplan en gaan we aan de slag met zoekwoordonderzoek. Bij alles geef ik je praktische uitleg zodat jij dit zelf kunt toepassen op je website.

Aan het eind van het programma weet jij:

 1. Hoe de zoekmachine van Google werkt
 2. Welke SEO technieken de beste resultaten opleveren
 3. Hoe je deze SEO methodes kunt toepassen op je eigen website
 4. Hoe je de positie van je website in Google kunt meten
 5. Hoe je die begeerde nummer 1 positie in Google kunt behouden

Na het programma heb je mij of een andere SEO-expert niet meer nodig. Jij weet nu precies hoe je hoger in Google komt en hoe je die continue stroom aan bezoekers binnenhaalt.

En er is meer!

Tijdens het programma kun je non stop al je SEO vragen aan mij stellen. Ik ben dus twee maanden lang je persoonlijke seo vraagbaak. Ik geef daarnaast 1 op 1 feedback en praktische uitleg dat van toepassing is op jouw website. 

Meer bezoekers op je website, succesvol online ondernemen en leven in vrijheid?

Plan een (vrijblijvend en geheel gratis) telefoongesprek met me in.
Vraag gesprek aan

Wat anderen over mij zeggen

SEO klonk voor mij als abracadabra. Veel te moeilijk om aan te beginnen. De samenwerking met Nanouk is super leuk en waardevol. Zij kan in Jip en Janneke taal uitleggen wat je moet doen en weet SEO leuk en makkelijk te maken. 

Ik vind het nu echt leuk om met SEO bezig te zijn. Allemaal dankzij de hulp van Nanouk. Het organisch verkeer naar mijn site groeit met de dag. Stapje voor stapje zie ik de resultaten. 

Een betere DA en hoger in Google waardoor meer mensen me vinden. 

Een samenwerking met Nanouk kan ik iedere serieuze blogger aanraden. Je ziet je business groeien.

Henla

Mama met Vrijheid

Ik deed alles altijd zelf, vanaf het begin dat mijn website in april 2015 als hobby van start ging. Leuk een beetje blogjes schrijven. Van SEO had ik nog nooit gehoord, laat staan dat ik me er mee bezig hield. In de jaren die volgden werd steeds vaker en meer duidelijk dat SEO belangrijk was, zeker voor een website als het mijne. Veel content, veel waardevolle content, maar onvoldoende zichtbaar voor mijn doelgroep. Toen ik eind 2018 mijn website flink wilde opfrissen en op zoek ging naar iemand die me daar mee kon helpen vond ik jou online. Het klikte, je was geduldig, helder in je uitleg en het leek me een goede investering om jou in te schakelen. Sinds wij samenwerken ben ik heel anders naar het schrijven gaan kijken. Ik houd al veel meer rekening met SEO, zelfs met nieuwe onderwerpen voor de blogs houd ik er al rekening mee. Het allerleukste aan de samenwerking vind ik het persoonlijke contact. Je bent geduldig, denkt altijd graag mee, neemt eigen initiatieven als het gaat om ideeën en suggesties en daardoor voelt het echt dat we dit samen doen. Vroeger was het alleen “ik”. Als mensen tegenwoordig vragen of ik mijn website helemaal alleen doe, vertel ik altijd dat ik Nanouk heb. Voor de SEO en het herschrijven van belangrijke blogs en het ondersteunen in de teksten.

Wat nu opvalt is dat niet alleen de bezoekersaantallen via Google omhoog gaan, maar dat ook de aanvragen voor samenwerking vanuit bedrijven enorm is toegenomen. Van enkele per maand naar enkele per week! Dit betekent dus dat bedrijven mij beter vinden en het daarnaast ook nog eens waard vinden om een samenwerking mee aan te gaan!

Wat ik het meest waardevol vind, is dat je me echt iets bijbrengt. Uitlegt waarom iets is, de reden erachter en het resultaat wat we er mee kunnen behalen. Ik heb hier op de lange termijn zo veel aan. Het is nu vooral veel blogs onder de loep nemen en verbeteren, maar in de toekomst kan ik gelijk goede content schrijven op de manier waarop het voordelig is voor de SEO.

Ik zou andere bedrijven en bloggers die graag gevonden willen worden via Google het zeker aan raden om met je samen te gaan werken. Het is voor de kleine ondernemer wellicht even een investering in het begin, maar dit betaald zich op de langere termijn zeker terug!

Daphne

My Name is Mama

Twijfels over de kracht van SEO?

Vooral in Facebookgroepen voor bloggers en ondernemers wordt het potentieel van seo nogal eens onderuit geschopt. Laten we er eens een paar gaan bekijken.

“Google verandert voortdurend haar algoritme”

Aan de slag gaan met SEO zou zinloos zijn, want Google verandert voortdurend haar algoritme.

Het klopt dat Google continu veranderingen doorvoert, maar dat is om haar algoritme te verbeteren. De basis van zoekmachine optimalisatie blijft hetzelfde, en als je je keurig aan de richtlijnen houdt, heb je juist profijt van die verbeteringen aan het algoritme.

“Er is maar één plek bovenaan in Google, en die is al bezet”

Ha, helemaal waar! Maar het algoritme verandert, websites komen en gaan (ook de grotere!) en er zijn honderd miljoen zoekwoorden waarop je die felbegeerde nummer 1 positie kunt behalen. 

Ook mooi: er komen iedere dag zoekwoorden bij. Best bijzonder hè.

Maak je dus niet druk om de concurrentie: als je een goede niche hebt en optimaliseert voor de juiste zoekwoorden, is er ook voor jou plek bovenaan in Google.

“Ik weet niet hoe ik mijn doelgroep bereik”

Iedereen zit op Google, echt. Als jij een helder beeld hebt van je doelgroep, gaan wij samen achterhalen waar je ideale klant op zoekt. En je hebt geen duizenden bezoekers nodig. Aan een paar honderd écht geïnteresseerde bezoekers heb je genoeg.

“SEO is erg ingewikkeld”

Er is één ding dat online ondernemers tegenhoudt: ze denken dat SEO erg ingewikkeld is.

Dit is het grootste misverstand dat over SEO bestaat. SEO is niet moeilijk als je de juiste uitleg hebt gehad. En daar kan ik je natuurlijk bij helpen!

Voor wie?

Online Vindbaarheid voor Mompreneurs is specifiek bedoeld voor moeders die flexibel willen werken, werkuurtjes bij elkaar schrapen en dus hun tijd zo effectief mogelijk moeten benutten.

Je hebt al een website, bent bekend met WordPress en het installeren van een nieuwe plugin is voor jou een eitje. Je verdient geld (of je wilt geld gaan verdienen) door middel van:

 • professioneel bloggen met sponsor blogs en affiliate marketing;
 • het verkopen van een (online) dienst zoals coaching of e-learning programma;
 • freelance werkzaamheden.

Het gebruik van social media is je niet vreemd, je weet ook (ongeveer) wat je doelgroep is en je hebt je verdienmodel redelijk uitgedacht.

Jouw grote probleem is nu het bereiken van je doelgroep. Je wilt dan ook weten hoe je hoger in Google komt en een continue stroom aan geïnteresseerde bezoekers aantrekt, zodat je niet afhankelijk bent van je ad hoc resultaten via social media.

Benieuwd of het programma bij je past?

Plan een (vrijblijvend en geheel gratis) telefoongesprek met me in.
Vraag gesprek aan

Veel gestelde vragen

Hoelang duurt het programma?

Het programma duurt 8 weken. Zo kun je iedere week 1 module doorlopen en is er ook extra ruimte voor feedback.

Behoud ik toegang tot de inhoud van het programma?

Tot een jaar na start van je deelname behoud je toegang tot de inhoud van het programma.

Hoeveel uur per week heb ik nodig?

Met 6 tot 10 uur per week kom je een heel eind. Zo kun je de modules goed bijhouden en is er ruimte om aan de slag te gaan met wat je hebt geleerd.

Moet ik heel technisch zijn?

Nee, als je weet hoe je een plugin installeert op je WordPress website, en weet hoe je een blog en pagina moet aanmaken, publiceren en aanpassen, dan heb je voldoende ‘technische’ kennis in huis. Het maakt ook niet uit welk thema je gebruikt.

Iedere week verloopt bij mij anders, hoe kan ik dan deelnemen aan de coachinggesprekken?

Iedere week kun je kiezen uit drie tijdstippen waarop de calls plaatsvinden. Ook ‘s avonds. Zo is er altijd een tijdstip waarop je kan. En je kan mij gedurende het programma zoveel vragen stellen als je wilt!

Voel je dat het tijd is om in actie te komen?

Plan een (vrijblijvend en geheel gratis) telefoongesprek met me in.
Vraag gesprek aan

Droom groot, want er is meer mogelijk dan je denkt!

Flexibel en op je eigen voorwaarden werken, en de zorg voor je kinderen perfect combineren.
Financieel onafhankelijk zijn en je kennis en ervaring benutten om anderen te helpen.
Of droom je van een reizende levensstijl?

Wat je droom ook is, ga er voor!

Liefs, Nanouk