Samenwerken

Op zoek naar een gedreven tekstschrijver of blogger? That’s me! Samenwerken met mij kan op verschillende manieren – ik ben een ondernemend baasje, zoals je gaat zien…

Joona Online

Samen met mijn man ben ik eigenaar van Joona Online; een bedrijf in web development en SEO-teksten. Joost is de IT-nerd (al kan ik hem inmiddels aardig goed ondersteunen in diverse development onderdelen) en ik ben van de SEO-teksten. 

Je webteksten en blogs door mij laten schrijven, is een serieuze zaak: ik typ niet zomaar stukjes die je lezers wel waarderen. Ik zorg voor goedlopende (sales) teksten met waardevolle informatie die daarnaast goed vindbaar zijn op Google. Ik heb enorm veel kennis van SEO en al honderen zoekwoordanalyses uitgevoerd. Deze kennis en ervaring zet ik graag in om ook jouw website te laten scoren op de belangrijkste zoektermen.

Volledige website op maat

Wil je een volledige (bedrijfs)website op maat, met een uniek design, moderne functionaliteiten, en de beste SEO-webteksten en blogs? Dan zit je bij ons goed. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie over onze diensten:

Joona Online voor een website op maat

Ons bedrijf Joona Online

Portfolio blogger en tekstschrijver

Ik heb voor diverse websites en redacties teksten geschreven. Over de meest uiteenlopende onderwerpen: van taxi’s in Groningen en pizzabodems tot aan salonsoftware en belangenverstrengeling bij hoogleraren.

Natuurlijk heb ik zo m’n voorkeur. Ik schrijf het liefst over reizen (met kinderen), de digital nomad lifestyle en plaatsonafhankelijk werken. Dat doe ik dan ook volop op deze blog en op mijn Engelse blog Digital Nomad with Kids. Daarnaast vind ik SEO en bloggen machtig mooie onderwerpen! Ook hier schrijf ik vaak over.

Op mijn Contently website vind je mijn portfolio. Zo krijg je gemakkelijk een idee van mijn werk:

Een snippit van mijn Contently portfolio

Mijn Content portfolio

Samen de Wereld Ontdekken

Interesse in een samenwerking met mij als blogger van Samen de Wereld Ontdekken? Leuk! Samen de Wereld Ontdekken is een kleine blog gefocused op de digital nomad lifestyle met kinderen, plaatsonafhankelijk werken, kamperen met kinderen en campings. Logische onderwerpen, want dit is waar ons leven om draait.

Maandelijks heb ik ongeveer 4000 unieke bezoekers met ruim 6000 paginaweergaven. Geen mega cijfers, maar wel lezers die oprecht geïnteresseerd zijn in mijn content. Mijn bounce percentage is dan ook erg laag (gemiddeld 70%) en de gemiddelde sessieduur is 2 minuten. Oftewel, mijn blogs worden serieus en tot het eind gelezen.

Bijna 80% van mijn lezers komt binnen via Google. Blogs hebben een piek als ik ze deel op Facebook, maar ook maanden of zelfs jaren na publicatie weten bezoekers mijn blog te vinden.

Wil jij jouw merk, product of dienst onder de aandacht brengen van mijn serieus geïnteresseerde bezoekers?

Hoewel ik open sta voor allerlei soorten samenwerkingen (zoals reviews, advertorials, advertenties), moet het wel écht bij mij en mijn blog passen.

Denk je dat je product of dienst bij mijn blog en doelgroep past, dan hoor ik het uiteraard graag!

Je kunt contact opnemen via samendewereldontdekken [at] gmail.com.