We zijn veel langer op camping De Haro gebleven dan gepland. Ik zal even uitleggen waarom!

Het sanitair is helemaal in orde. Er is een babybadje, alles is schoon en er zijn twee gebouwen dus er is er altijd eentje dichtbij. Dat is een pluspunt (niemand wil ver lopen bij hoge nood!).

De plekken zijn echter vrij klein. We konden er met onze mega caravan niet in komen. Daarom zijn we op het trekkersveld gaat staan.

Eerst dacht ik oh neeee dat wil ik helemaal niet. Het leek me nogal raar om op zo’n open veld te staan, met onze caravan midden op het veld. Maar wat bleek, het was keigezellig! Dat is dus pluspunt 2.

Allerfijnste aan de camping: het gras!

Roan kon over het hele trekkersveld kruipen omdat het gewoon perfect mooi gras was.

Ik waardeerde dit toen we op De Haro waren al, maar nu we op een andere camping staan waar geen gras is, merk ik pas écht hoe fijn camping De Haro was, met dat prachtige grasveld!

Speeltuin en animatie op camping Haro

Verder is er een speeltuin met glijbaan, klimrek, wipkip en schommels (ook met een kuipje, zodat de allerkleinsten er in kunnen). En achterin de camping staat een speeltuin voor de grotere kinderen met een klimmuur, zo’n kabelbaan (zie foto) en een basketbalveld. De perfecte hangplek dus 😉

In het hoogseizoen wordt er ook animatie verzorgd. Het zwembad en kleuterbadje waren nu niet open, maar ook dat zag er prima uit! Voor kinderen dus genoeg te doen! Al denk ik dat er voornamelijk Spaanse gezinnen komen kamperen bij camping De Haro.

Camping met heel veel stacaravans

Spanjaarden met een seizoensplek of vaste plek bezoeken hun caravan in de weekenden en in de vakanties. Dat merkten we ook heel goed: op vrijdagavond en zaterdag was het duidelijk veel drukker!

Wifi woop woop

Dan tot slot nóg een pluspunt! Je hebt per dag één uur gratis wifi op het terras van de bar en voor wifi op de kampeerplek betaal je € 2,50 per dag of € 6 voor 3 dagen. En de wifi was behoorlijk goed! 🙂

Kortom, we hebben onszelf uitstekend vermaakt op camping De Haro!