Camping Du Lac de Saint-Cyr is een prachtcamping! De camping ligt aan een meer en biedt rondom het meer veel wandelmogelijkheden. In de zomer kun je er ook volop zwemmen, zeilen en kinderen kunnen op het strandje spelen.

De camping heeft mooie grote plaatsen waarvan de meeste omringd worden met heggetjes en boompjes. De meeste plekken bieden dus wel wat privacy (voor zover er echt privacy mogelijk is op een camping).

Camping Du Lac de Saint-Cyr

Het sanitair is subliem! Serieus, ik word niet snel enthousiast van een wc (oké, wel als ze gezellige muziek aan hebben staan) maar dit is echt zo netjes! Er staat permanent een luchtverfrisser aan, want het ruikt er voortdurend naar bloemetjes.

Nu weet ik niet of dat ding net zo goed werkt als de hele camping vol staat en 200 man daar zit te poepen, maar in het laagseizoen werkt het goed!

Verder zijn er zeepdispensers bij de wastafels (ik vind eigenlijk dat er altijd zeep moet zijn in sanitairhokjes!), is er een babybadje met ruimte voor een verschoonkussen en zijn er enorme douchehokjes.

Camping Du Lac de Saint-Cyr

Verder is er een (verwarmd) zwembad, een bar en in de zomer is er animatie. In het hoogseizoen betaal je dan ook €40 per nacht, maar in september kost een plaats hier €20 (€15 met de ANWB-campingkaart).

Maar, de wifi is hier bagger.

Conclusie: vind je slechte wifi geen probleem, dan is camping Du Lac de Saint-Cyr perfect voor een vakantie met kinderen.