Ik hou wel van uitdagingen, maar toen ik de #20minuteswalk challenge van Sofie Schrijft aanging, wist ik al dat dit geen enorme lijdensweg zou zijn. De uitdaging? In de maand juni vier keer per week 20 minuten wandelen. En inderdaad: het had ook de #40 of #50minuteswalk kunnen zijn. Met gemak kom ik dagelijks aan zoveel minuten wandelen.

Even naar de supermarkt, Etos of groentenwinkel is namelijk al een #30minuteswalk en dat doe ik bijna dagelijks. Daarnaast loop ik minstens om de dag naar m’n ouders. Heen en terug is dat al een #40minuteswalk. Als ik dit ook nog eens combineer met gewoon een blokje om…! Nou ja, je begrijpt dat de challenge niet zo’n challenge was.

Over in ons dorp is water. Niet heel raar aangezien we 4 tot 7 meter onder NAP zitten. Overal dus slootjes, dijkjes en dit soort uitzichten. Niet verkeerd hè? :)

Overal in het dorp is water. Niet heel raar aangezien we 4 tot 7 meter onder NAP zitten. Overal dus slootjes, dijkjes en dit soort uitzichten. Niet verkeerd hè? 🙂

Maar dat gaf niet! Het was vooral leuk om er over te Twitteren met Jeanine van Strijken is Suf en Lilian van MindStones. Fototje’s delen, gezellig babbelen, het was leuk!

En het heeft me zelfs een keer écht geholpen om de deur uit te gaan. Bij hoge uitzondering hoefde ik geen boodschapje te doen en ging ik ook niet bij m’n ouders langs. Ik overwoog om dan maar met Hummeltje op de bank te blijven liggen. Maar ach, met de #20minuteswalk challenge in gedachten ben ik toch gegaan. En het was een heerlijke wandeling van uiteindelijk 35 minuten!

Conclusie: de #20minuteswalk challenge van juni heb ik met glans en wimpel en vlag voltooid!